Superstars, OS främsta målvakter

1. Martin Brodeur, New Jersey Devils

Martin Brodeur är enligt mig fortfarande världens bäst målvakt, och har så också varit i flera år. Han har en otrolig lägstanivå och är nästan aldrig dålig. Jag vågar t.o.m säga att Brodeur är världens genom tiderna bästa ishockeymålvakt. Han kommer naturligtvis väljas in i " Hall of fame" när karriären är slut och kommer föralltid att vara en förebild för framtidens målvakter. Martin Brodeur är OS främsta målvakt. RESPEKT!

2. Ryan Miller, Buffalo Sabres

För många är Ryan Miller ett nytt namn. Och dem flesta vet inte att det är Ryan Miller som leder NHL:s målvaktsliga i storartad stil. Mr Miller kan ta på sig en stor del av äran i att Buffalo ligger på en tredje plats i Eastern Confenence. Och ska USA gå långt i ett kommande OS så måste Miller behålla sin fina form. Och för en som inte visste. Lägg Ryan Miller på minnet.

3. Henrik Lundqvist, New York Rangers

Henrik Lundqvist är inte bara Sveriges bästa målvakt, han är också en utav världens absolut bästa målvakter. Ska Sverige lyckas i ett OS så måste Lundqvist lyckas. Annars kan äventyret ta slut snabbt. I New York har Henrik snabbt etablerat sig som New York Rangers ansikte utåt. Fansen avgudar svensken från Åre. Och det säger väl det mesta. Är man idol i New York , då är man  "stor", riktigt stor.

4. Evgeni Nabokov, San Jose Sharks

Ryssen Nabokov har gjort succè i ett San Jose Sharks som spelar en helt underbar ishockey. Nabokov har en helt otrolig lägstanivå och gör sällan förödande misstag. Liksom Henrik Lundqvist kommer Nabokov att spela en avgörande roll för hur långt Ryssland går i OS. Med en storspelande " vägg" kan Ryssland mycket väl spela hem guldet. Annars kan det precis som så många gånger förr sluta i fiasko.

5. Tuukka Rask, Boston Bruins

Tuukka Rask har inte bara petat Tim Thomas i Boston kassen. Han ligger dessutom tvåa i den totala målvaktsligan. Även om Rask bara spelat 19 matcher har han blivit en stor "snackis" borta i NHL. Finland är satta i en målvaktsgåta, då man inför OS nog hade Miikka Kiprusoff som solklar etta. Frågan är hur dem tänker nu?
Och bli inte förvånande om Rask om nått år rankas som världens bästa målvakt. För så bra är han.

Bubblare: Tomas Vokoun, Miikka Kiprusoff, Roberto Luongo, Ilya Bryzgalov


Kommentarer
Postat av: aleeekz - tävling pågår.

Hallå hallå.

haft en bra dag än så länge? :)



- veckans blogg finns uppe på bloggen och avslutas idag.

- en hallon tvål tävling finns också och avslutas på söndag. (lätt att vara med) :)



<3

2010-01-14 @ 16:18:59
URL: http://voffsen.blogg.se/
Postat av: Anonym

rask är inte med i finlandstrupp ? :o

2010-02-07 @ 11:51:14
Postat av: Anonym

tuukka rask är fortfarande inte med i finlandstrupp?



Expert? ;)

2010-02-07 @ 23:31:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0