Upp till bevis BÅG

Efter två mediokra matcher mot såväl Tyskland som Vitryssland väntar i morgon match mot Finland. Ett Finland som öppnat turneringen i ett rasande tempo där man mer eller mindre spelat ut både Vitryssland och Tyskland. Men av erfarenhet ska vi inte dra allt för många slutsatser utan jag anser fortfarande att Sverige har ett bättre lag än Finland. Och vi vet ju alla att det sällan brukar löna sig att spela på topp i början av ett mästerskap. Men visst känns det spänt. Det kan ingen förneka.

Bengt-Åke har också till skillnad från Finland att spela runt på alla sina fyra formationer. Men nu är lekstugan slut, matchen imorgon är otroligt viktig. Och ska inte allt sluta som i Nagano 1998 så måste det förändras. Därför måste Bengt-Åke börja coacha laget, skära ner på folk i powerplay och inte minst matcha superstjärnor som Niclas Lidström mer. För är det någon som blir bättre av att spela mycket så är det Lidström.
Så snälla Bengt-Åke, visa varför du en gång fick äran att bli Svensk Förbunskapten, en gång för alla. Vilket slut de vore, eller hur BÅG.

RSS 2.0