Hv71 J20 historiska

Hv71 J20 är nu historiska. Laget har 18 raka segrar i serien och det är mer än vad något annat lag någonsin har mäktat med tidigare. Man har dessutom snittat fem mål per match, vilket är är enastående. Lägg därtill att man har hela sex spelare på top-10 listan för antalet gjorda poäng.

Kristian Frisk (J-20) förklarar för HVTV att en bidragande orsak till framgången är att man har fyra hela femmor som producerar, men säger samtidigt att det fortfarande är tidigt på säsongen så det gäller att inte slappna av.

Intervju med tränaren Anders Olsson:

Hur kommer det sig att det går såhär bra?

Jag tror att vi har fått ihop gruppen på ett bra sätt, där alla jobbar efter samma mål. Vi spelar också en offensiv hockey, där vi inte backar hem och ställer upp. Det tycker vi lite grann är en falsk säkerhet. VI nöter helt enkelt ner våra motståndare.

Är du överaskad?

Både ja och nej. Jag trodde det här skulle bli ett väldigt tufft år. Vi hade i stort sett ett helt nytt lag att spela in med många som aldrig hade spelet J-20 hockey tidigare. Och jag hade väl kanske inte trott att många av spelarna skulle få den utveckling som dem fått.

Höjer ni målen nu med tanke på hur det gått?

Vi ska väl sätta oss ner här efter jul nu och hitta ett nytt delmål, men annars så försöker vi inte prata så mycket om vinst eller förlust. Vi pratar mer om prestation, och försöker att inte tänka på alla rekord.

-Observera att intervjun är tagen från HVTV.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0