Het Bergfors

Succèspelaren Niclas Bergfors fortsätter att imponera. För några omgångar sedan gjorde han inte mindre än tre poäng i en och samma match och fortsatte sviten med att göra ytterligare två assist matchen efter. Bergfors har nu totalt gjort 14 poäng på 18 matcher vilket placerar honom på en 5:e plats i rookieligan i NHL.

Efter att Bergfors lämnade Södertälje för ett antal år sedan sa många att Bergfors var en ny Peter Forberg. Men sen hände något. Utveckligen stannade upp och Bergfors fick ta den något längre vägen via 3 säsonger i farmarligor. Men nu har allt slit gett resultat. Bergfors har av coachen Jacques Lemaire placerats i New Jersey Devils första femma tillsammans med Zach Parise och Travis Zajac.

Men någon Bergfors i OS får vi nog glömma. Han finns nämligen inte ens med i Bengt-Åkes stora OS-trupp. Om Bergfors fortsätter i samma takt skulle han vara ett perfekt komplement i Powerplay. 

Rätt eller fel av Bengt-Åke? Döm själva!


Kommentarer
Postat av: Kane

BÅG har varit en katastrof från dag 1!



När hans lag är självspelande och fullt av ledare så "vinner BÅG" men när det inte rullar på av sig själv så är han riktigt vilsen i båset. Studera BÅG en match och se vad jag menar...



En coach kan inte ändra på hur det går i en match, det måste spelarna göra. Däremot kan en coach ändra förutsättningarna för att spelarna ska ändra på matchen! Där presterar BÅG inte alls och så har det sett ut sen han klev in och såg myndig ut!

2009-11-17 @ 10:48:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0